Felipe Caicedo durant l'entrenament d'aquest dijous (RCDE Espanyol)
Espanyol

Caicedo i Diego Reyes entren a la convocatòria de l'Espanyol per rebre el Betis

Hernán Pérez, com Caicedo, s'ha reincorporat aquest dijous als entrenaments de l'equip blanc-i-blau, però, a diferència de l'equatorià, ha quedat fora de la convocatòria

Actualitzat

L'Espanyol ha fet aquest dijous l'últim entrenament abans d'enfrontar-se al Betis (divendres, 20.45). L'equip blanc-i-blau ha recuperat en aquesta última sessió els dos internacionals sud-americans, l'equatorià Felipe Caicedo i el paraguaià Hernán Pérez, i està a l'espera de l'arribada del mexicà Diego Reyes.

Caicedo i Diego Reyes són a la convocatòria tot i venir de viatges transoceànics. També hi és Pablo Piatti, que es va perdre l'últim partit per sanció. Igual que l'argentí, tornen el porter Roberto i José Antonio Reyes, que venien d'estar lesionats.

En canvi, Hernán Pérez ha estat descartat. Marc Navarro i Leo Baptistao, tot i que han fet l'última sessió amb el grup, hauran d'esperar per reaparèixer. També són baixa Marc Roca, per sanció, i Òscar Duarte, lesionat de gravetat davant l'Eibar.

La llista la formen Diego López, Roberto; Javi López, David López, Diego Reyes, Rubén Duarte, Aarón, Víctor Álvarez, Víctor Sánchez, Javi Fuego, Pape Diop, Jurado, Melendo, José Antonio Reyes, Piatti, Gerard, Caicedo i Álvaro Vázquez.

 

Anar al contingut