Fórmula 1

Button guanya el GP d'Austràlia i Alonso manté el liderat del Mundial en acabar quart

Jenson Button ha estat el guanyador d'un emocionant Gran Premi d'Austràlia. La cursa ha començat sota la pluja i al primer revolt Fernando Alonso ha vist com el McLaren de l'anglès el tocava i li feia fer una virolla que l'ha relegat fins a les últimes posicions. L'asturià, però, ha fet una remuntada espectacular i ha acabat quart. El podi ha estat completat per Robert Kubica i Felipe Massa, segon i tercer, respectivament. Jaume Alguersuari ha fregat la zona de punts en ser onzè, just per davant de Pedro Martínez de la Rosa, dotzè.

Actualitzat
El Gran Premi d'Austràlia de Fórmula 1 ha estat realment apassionant. Ple d'incidències, emocions i sorpreses. La sorpresa més gran ha estat veure com Jenson Button, el vigent campió, ha guanyat la cursa quan no partia, ni de bon tros, amb el cartell de favorit.

La carrera ha començat sota la pluja i, al primer revolt, Fernando Alonso ha vist com el McLaren de Button el tocava i li feia fer una virolla que l'ha relegat al divuitè lloc. L'asturià havia de fer una remuntada. Problemes també per a Kobayashi. El japonès ha estat el primer d'abandonar en una primera volta molt accidentada i on el cotxe de seguretat ha fet acte de presència. Després ha arribat el domini de Sebastian Vettel, que havia sortit des de la "pole". L'alemany s'ha instal·lat al capdavant de la cursa fins que, a la volta 26, el seu Red Bull s'ha trencat, i s'han evidenciat els problemes de fiabilitat que també el van fer patir a Bahrain. Abandonament de l'alemany, que no està tenint sort en aquest inici de Mundial.

Jenson Button ho ha aprofitat per situar-se primer i ja no ha deixat escapar la victòria. Robert Kubica i Felipe Massa l'han acompanyat al podi, mentre que Fernando Alonso ha fet una espectacular remuntada en acabar quart. L'asturià ha hagut de lluitar al màxim per resistir la pressió de Lewis Hamilton i Mark Webber, que a dues voltes per a l'acabament han topat, i han finalitzat sisè i novè, respectivament. En desena posició, i tancant la zona de punts, ha entrat Michael Schumacher. Per darrere de l'alemany han entrat els catalans Jaume Alguersuari i Pedro Martínez de la Rosa.

Alonso es manté líder

Després de dues curses disputades, Fernando Alonso es manté com a líder del Mundial amb un total de 37 punts per davant del seu company d'equip, Felipe Massa, amb 33. En tercera posició se situa Jenson Button, amb 31.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut