Barça

Busquets resta importància a la discussió Messi-Villa i es posa a disposició de Tito si el necessita de central

Sergio Busquets ha restat importància a la discussió entre Leo Messi i David Villa en l'últim partit contra el Granada i ha assegurat que es tracta simplement d'un "incident de joc entre companys que volen el millor per a l'equip". El català també s'ha posat "a disposició de l'entrenador" si el reclama per jugar de central.

Actualitzat
Sergio Busquets ha restat importància a la discussió entre Leo Messi i David Villa en l'últim partit contra el Granada i ha assegurat que es tracta simplement d'un "incident de joc entre companys que volen el millor per a l'equip". "No hi ha cap discussió", ha apuntat amb rotunditat el blaugrana. "Va ser un incident del joc. No cal donar-hi més voltes, passa en entrenaments i partits, entre companys que volen el millor per a l'equip. A tothom li ha passat".

En aquest sentit, durant un acte de presentació de les seves noves botes a Gavà, Busquets ha afirmat que es tracta d'una situació habitual en un vestidor. En tot cas, ha considerat que l'argentí no ha canviat i segueix sent "el mateix" des que el coneix. "És un guanyador i és clar que tothom vol guanyar, i més els davanters, que volen marcar gols", ha afegit.

Ja sobre l'actualitat de la Lliga, el migcampista ha opinat que és prematur parlar de marcar una bretxa definitiva de punts en el clàssic del pròxim 7 d'octubre. "Queden dos partits per davant. No decidirà res, estem en les primeres jornades i queda moltíssima Lliga per davant", ha dit Sergio Busquets, que ha assegurat que la Lliga "no estaria sentenciada. El Madrid és un equip que l'any passat va guanyar molts partits seguits i pot tornar-ho a fer". Així, segons el seu parer, la distància de vuit punts "està bé, però queda moltíssima Lliga", per la qual cosa el més important és centrar-se en el propi joc de l'equip. Un joc que, malgrat no ser tan vistós com en altres temporades, ha permès aconseguir un ple de victòries. "L'important és tirar endavant els partits i de moment ho estem fent bé", ha opinat el jugador.

Finalment, sobre el nou rol defensiu del seu company Alex Song, a causa de les lesions de Gerard Piqué i Carles Puyol, el migcampista ha recordat que es tracta d'"un gran jugador, que té l'handicap de ser nou i li queden per agafar un parell d'automatismes". "En uns partits estarà més adaptat i serà més important", ha assenyalat Busquets, que s'ha posat "a disposició de l'entrenador" si també el reclama per jugar de central: "La meva posició natural és de migcampista, però no ho descarto i, si l'entrenador ho creu oportú, estaré disponible per al que faci falta".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut