Barça

Busquets i Mascherano, convocats pel segon amistós de pretemporada davant del Leicester a Estocolm

El partit entre el campió de la lliga espanyola i de la Premier League es podrà veure aquest dimecres, en directe per TV3 (19.55)

Actualitzat

Després de l'entrenament, Luis Enrique ha confirmat la llista de 21 jugadors que viatjaran a Estocolm per al segon amistós, que enfrontarà el Barça contra el campió de la Premier League, el Leicester City.

La principal novetat d'aquesta llista és la incorporació de Sergio Busquets i Javier Masherano, que no van participar en l'"stage", però que ja fa uns dies que s'entrenen a la Ciutat Esportiva.

Ter Stegen, Bravo, Rakitic, Vermaelen, Piqué, Douglas, Alba i Iniesta ja van començar la setmana entrenant-se, però no viatjaran a Estocolm i dimecres passaran les proves físiques i mèdiques. Cristian Tello, pendent de la seva sortida del club, tampoc viatjarà per decisió tècnica.

Els nou del filial sí que repetiran en la International Champions Cup: José Aurelio Suárez, Marlon, Martínez, Carbonell, Aleñá, Nili, Alfaro, Cámara i Mujica.

La llista completa de convocats és: Masip, Sergio Busquets, Arda Turan, Luis Suárez, Messi, Mascherano, Munir, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Mathieu, Denis Suárez, Samper, José Aurelio Suárez, Marlon, Martínez, Carbonell, Aleñá, Nili Perdomo, Alfaro, Cámara i Mujica.

El partit es podrà veure demà, dimecres, per TV3 (19.55).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut