Futbol

Busquets: "Dependre de nosaltres mateixos no canvia res: hem de guanyar tots els partits igualment"

Sergio Busquets ha comparegut en roda de premsa per primera vegada després de la seva renovació de contracte. El de Badia és un home de club i com a tal ha valorat el partit de tornada de les semifinals de la Copa, al camp del Vila-real aquest dimecres (20.00) i altres aspectes de l'actualitat blaugrana

Actualitzat

Copa amb Vila-real: "Serà un partit difícil tot i que nosaltres tenim avantatge. Ells tenen una plantilla llarga, jove i competitiva."

Punxada Reial Madrid: "Nosaltres hem d'estar pendents de guanyar el nostre partit i això és el que vam fer a Granada. Així podem aprofitar-ho si el Madrid punxa. Que ara depenem de nosaltres mateixos no canvia res: hem de sortir a guanyar igualment."

Demarcació: "Normalment estic jugant de doble pivot, però si en alguns partits he de jugar d'interior no hi ha problema. Amb Luis Enrique jugo igual que abans, si fa o no fa."

Rendiment: "Jo intento fer-ho tan bé com puc. A vegades no estàs bé, però el compromís i l'actitud no em faltaran mai. Intento ser regular."

Mascherano: "És bo per a l'equip que hi hagi diferents jugadors que poden jugar en les diferents demarcacions a un bon nivell. Que Mascherano jugui a bon nivell com a pivot no és una amenaça per a mi, al contrari."

Renovació: "No busco ser un referent, només treballar molt i anar millorant dia a dia. Amb els anys a primera línia és normal que es fixin en tu. Mai he tingut un jugador en concret en qui em fixés."

Declaracions Rexach: "Al que ve de fora del vestidor no se li dóna importància. Queda fora del vestidor."

Barça-Madrid: "Queden un parell de jornades. No sé si serà decisiu. Depèn de molts factors que avui és impossible saber. Tant de bo sigui decisiu per a nosaltres."

Enfadats al ser substituïts: "Cadascú controla els seus actes. Tothom que no juga vol jugar, tothom que és canviat vol seguir jugant, i això té una part positiva: que tothom vol ser al camp ajudant  l'equip."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut