Busquets, en una acció del partit amb l'exblaugrana Sandro Ramírez (REUTERS)
Futbol

Busquets arriba als 400 partits amb la samarreta del Barça amb sabor amarg

El futbolista de Badia, que va debutar amb Pep Guardiola, s'ha convertit aquest dissabte en el 13è jugador barcelonista que arriba a aquesta xifra

Actualitzat

Sergio Busquets no ha pogut celebrar amb una victòria el seu partit 400 amb el Barça. El migcentre ha arribat aquest dissabte a aquesta fita amb la samarreta blaugrana i s'ha convertit en el tretzè jugador amb més partits al club. El futbolista, de 28 anys, va debutar contra el Racing de Santander al Camp Nou, el 13 de setembre de 2008, en la segona jornada de la Lliga 2008-09 a les ordres de Pep Guardiola.

Després de gairebé una dècada en el primer equip, Busquets suma 24 títols i és el tercer jugador de la plantilla actual amb més partits, darrere d'Iniesta (602) i Messi (545). El de Badia, capità contra els andalusos, acumula 297 victòries, 62 empats i 41 derrotes, amb dotze gols marcats.

Busquets ha lamentat la incapacitat de l'equip per superar un Màlaga que s'ha limitat a defensar-se. "Sabíem que es tancarien", ha explicat el vallesà, que no ha volgut trobar en les absències de Leo Messi i Luis Suárez una excusa per entendre l'empat. "Hi ha plantilla suficient, però no ha pogut ser", ha sentenciat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut