Barça

Busquets amplia el seu contracte fins al 2019, amb opció d'un any més

El Barça millora el sou a Busquets i li amplia la durada del contracte, com a mínim, fins al 2019 amb l'opció d'arribar al 2020 en funció del rendiment

Actualitzat

El F. C. Barcelona i Sergio Busquets han firmat aquest divendres l'ampliació del contracte del jugador fins al 30 de juny del 2019. El blaugrana continuarà a les files del Barça els pròxims quatre anys i, segons el nombre de partits que jugui, tindrà l'opció de prorrogar-lo un any més.

El migcampista és una peça clau a l'equip blaugrana. Va arribar al futbol formatiu del Barça l'estiu del 2005 i va debutar amb el primer equip en partit oficial el 13 de setembre del 2008 en un enfrontament de Lliga amb el Racing de Santander a l'estadi, gràcies a Pep Guardiola. Busquets ha estat una figura essencial en el millor Barça de la història, ha jugat 313 partits i ha guanyat 16 títols amb el Barça. El jugador tindrà l'any 2019, 31 anys.

Figura essencial en el millor Barça de la història, ha guanyat setze títols i encara té un llarg recorregut al davant. Al juliol farà vint-i-set anys. Amb la renovació de Busquets firmada, el Barça vol revisar la situació de Rafinha, que acaba contracte l'any que ve. És el mateix cas que Pedro, tot i que el canari vol més protagonisme i no té clar si continuarà. En el cas més urgent, el de Dani Alves, el club continua sense moure fitxa. Per Luis Enrique, el brasiler encara és indiscutible, però, si no hi ha un gir, quedarà desvinculat del Barça el 30 de juny.    

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut