Gianluigi Buffon, indignat amb l'actuació del col·legiat anglès Mark Oliver (Reuters)
Lliga de Campions

Buffon: "Si fas fora a un equip de la Champions així, no tens cor; tens un bidó d'escombraries"

El veterà porter italià, de 40 anys i que podria haver disputat el seu últim partit a la Lliga de Campions, ha carregat amb elegància contra el col·legiat anglès, que amb la seva decisió ha frustrat la remuntada històrica de la Juventus al Bernabéu

Actualitzat

Gianluigi Buffon ha criticat amb duresa l'actuació de l'àrbitre anglès Michael Oliver, que l'ha expulsat amb vermella directa per protestar el polèmic penal de Benatia sobre Lucas Vázquez en el minut 92. El veterà porter italià, de 40 anys i que podria haver disputat el seu últim partit a la Lliga de Campions, ha carregat amb elegància contra el col·legiat, que amb la seva decisió ha frustrat la remuntada històrica de la Juventus al Bernabéu.

"Si no aconsegueixes gestionar la pressió en un escenari així, has d'estar a la tribuna amb la família menjant patates. Si fas fora un equip de la Champions així, no tens cor; tens un bidó d'escombraries", ha assegurat en declaracions a Bein Sports Espanya.

"Si tens el cinisme de xiular un penal així en el minut 93, és que no ets un ésser humà, ets un animal. No tens la sensibilitat, ni l'emotivitat per entendre determinades situacions del joc. I després té el coratge d'expulsar-me per les protestes. L'àrbitre estava totalment fora del partit. No jutjaré el que ha vist l'àrbitre. Si hi ha una acció límit al minut 93, no has de tenir el cinisme de destruir el que ha fet un equip en l'eliminatòria. T'has volgut fer el protagonista en una eliminatòria en un episodi molt dubtós", ha insistit en les seves crítiques a l'arbitratge.

ARXIVAT A:
Reial Madrid
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut