Futbol internacional

Buffon: "Aterro a París amb l'entusiasme d'un noi"

El veterà porter italià, de 40 anys, assegura en la seva presentació oficial com a nou jugador del PSG que afronta aquesta nova etapa amb la il·lusió d'un jove

Actualitzat

El porter italià Gianluigi Buffon, de 40 anys, ha confessat en la seva presentació aquest dilluns com a nou jugador del París Saint-Germain (PSG) que aterra a la capital francesa amb "l'entusiasme d'un xaval", i ha aclarit que guanyar la Lliga de Campions no és una cosa que l'obsessioni.  

"Aterro a París amb l'entusiasme d'un noi. El carnet d'identitat diu una cosa, però el més important és com et sents", ha declarat el campió del món amb Itàlia el 2006.

En una atapeïda sala de premsa de l'estadi del Parc dels Prínceps, "Gigi" Buffon ha assajat les seves primeres paraules en francès en una breu introducció, seguida de prop per la seva actual parella i per dos dels seus fills, Louis Thomas i David Lee.

"Estic molt motivat. Sento una energia particular, potser és l'ambient de París o el dels seguidors o el del club, que s'ha esforçat perquè vingui", ha dit en les seves primeres paraules en la llengua de Voltaire.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut