Gianluigi Buffon admet que la Champions és la competició que més el motiva (Reuters)
Lliga de Campions

Buffon admet que l'eliminatòria de quarts de final de la Champions contra el Barça li fa por

El veterà porter italià ha admès que la clau serà saber gestionar les emocions i que, per eliminar el Barça, farà falta la millor versió de la Juventus. El croat Marko Pjaca diu adeu a la temporada per un trencament dels lligaments encreuats del genoll dret que es va fer en un amistós amb la seva selecció

Actualitzat

El porter i capità de la Juventus de Torí, Gianluigi Buffon, ha admès que el duel dels quarts de final de la Lliga de Campions contra el FC Barcelona li fa "por" i ha destacat que el seu equip haurà d'estar al màxim nivell per tenir opcions de passar.

Buffon, de 39 anys, ha considerat que la clau per encarar l'eliminatòria europea contra el Barça (anada l'11 d'abril i tornada el 19 d'abril) "serà saber gestionar les emocions", ha dit davant els mitjans de comunicació en un acte organitzat per un dels seus patrocinadors. "Qui no té el coratge de dir que aquests partits fan por, o menteix o no pot ser un esportista d'alt nivell, perquè no percep les emocions", ha confessat.
 
El porter internacional italià ha subratllat que "l'important no és no tenir por, perquè això, a vegades, gairebé és impossible, sinó trobar el coratge per superar-la" i ha advertit els seus companys que, per eliminar el Barça, "farà falta la millor Juventus".  

A preguntes sobre la seva relació amb la Lliga de Campions, Buffon ha apuntat que és una competició que el motiva de forma especial. "Res no m'emociona com un partit de Lliga de Campions. Per a mi és molt bo estar aquí, lluitar i ser protagonista. Si la guanyés seria molt feliç, però, si no ho aconseguís, estaria igualment agraït a aquesta competició per les emocions que em va regalar", ha explicat.

Després de disputar el partit número 1.000 de la seva carrera divendres passat en l'Itàlia-Albània, Buffon ha assegurat que encara està motivat per seguir competint al màxim nivell. "Vull jugar algun partit més, però duels de qualitat. La qualitat marca la diferència. Vull jugar a altíssim nivell els partits que em queden per disputar", ha conclòs.

Marko Pjaca, adeu a la temporada

La Juventus afrontarà el duel contra el Barça a la Champions amb una baixa segura. El migcampista croat Marko Pjaca es va lesionar de gravetat durant l'amistós que la seva selecció va disputar contra Estònia i es perdrà el que resta de temporada. La Federació Croata de Futbol ha confirmat que Pjaca té un trencament dels lligaments encreuats del genoll dret i haurà de passar pel quiròfan. Tot i que la Juve encara no ha informat ni de l'abast exacte de la lesió ni del temps que haurà d'estar-se de baixa, Massimiliano Allegri no podrà comptar amb el concurs de Pjaca.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut