NBA

Bryant es torna a exhibir, però els Lakers segueixen sense aixecar cap

Una nova exhibició de Kobe Bryant, que ha fet 50 punts per novena vegada aquesta temporada, no ha servit per donar la victòria a Los Angeles Lakers, que no surten de la crisi de joc i es poden quedar fora de la fase final de l'NBA. Els Clippers de Los Angeles els han guanyat per 118-110. Els Clippers (38-40) es troben ara a un joc i mig dels Lakers (40-39), que ocupen el setè lloc de la Conferència Oest quan als primers els falten quatre partits per disputar i als segons, tres.

Actualitzat

En l'altre partit de la jornada, LeBron James ha tornat a ser el jugador decisiu, i amb 35 punts ha permès que els Cavaliers de Cleveland guanyessin fàcilment (94-76) els Nets de Nova Jersey, que ara estan empatats amb els Bulls de Chicago en el segon lloc de la Conferència Est. 

Els Cavaliers haurien de guanyar un partit més que els Bulls si no volen quedar en cinquè lloc i enfrontar-se als Heat de Miami en la primera ronda de la fase final, ja que els Bulls tenen avantatge en la sèrie entre ells durant la temporada regular.

Anar al contingut