Bruno Hortelano creuant la línia d'arribada en quarta posició (EFE)
Atletisme

Bronze als relleus de 400 metres per a la delegació espanyola a Berlín

Adel Mechaal s'ha vist obligat a abandonar als 5.000 m

Actualitzat

El relleu espanyol de 4x400 metres, format per Óscar Husillos, Lucas Búa, Samuel García i Bruno Hortelano, ha aconseguit el bronze als campionats d'Europa després d'haver estat al capdavant fins a vint metres abans de la meta.

L'últim rellevista belga ha arribat per darrere per avançar Bruno Hortelano, que ha defallit a mitja recta i ha cedit també el segon lloc a la Gran Bretanya.

Bèlgica s'ha imposat amb 2:59:47, millor marca europea de l'any; la Gran Bretanya ha obtingut la medalla de plata –vuitena de l'equip a Berlín– amb 3:00.36, i Espanya ha acabat tercera, amb 3:00.78.

Als 5.000, el favorit, Adel Mechaal, no ha tingut res a fer. L'adolescent noruec Jakob Ingebrigtsen ha fet prou mèrits per ser considerat el rei dels Europeus en conquerir la seva segona medalla d'or amb un triomf autoritari al davant del seu germà gran, Henrik.

La final, que en l'edició anterior dels campionats (Amsterdam 2016) havia acabat amb l'or d'Ilias Fifa i la plata d'Adel Mechaal, ha traslladat el doblet a Noruega. Mechaal, quart en la final de 10.000 a Berlín, ha patit la falta de recuperació i s'ha vist obligat a abandonar a l'últim quilòmetre, mentre que l'aragonès Toni Abadía ha arribat catorzè, amb 13:34.25, i Chiqui Pérez, dissetè, amb 13:37.07

Anar al contingut