Pierre Gasly i Brendon Hartley seguiran a Toro Rosso al Mundial del 2018
Fórmula 1

Brendon Hartley i Pierre Gasly seran els pilots oficials de Toro Rosso per al pròxim mundial

El neozelandès i el francès seguiran a l'escuderia la temporada que ve després de substituir l'espanyol Carlos Sainz, ara a Renault, i el rus Daniil Kvyat

Actualitzat

L'escuderia Toro Rosso ha anunciat aquest dijous que el neozelandès Brendon Hartley i el francès Pierre Gasly continuaran sent els seus pilots titulars en el Mundial de Fórmula 1 del 2018. L'equip està acabant l'actual temporada amb Hartley i Gasly com a pilots després de començar la mateixa amb l'espanyol Carlos Sainz, que ha passat a Renault, i el rus Daniil Kvyat.
   
"Estem molt contents que Pierre i Brendon hagin estat confirmats tan aviat per Red Bull com a pilots pel 2018", ha afirmat Franz Tost, director de l'equip, en un comunicat de l'escuderia de Faenza.

Amb la confirmació de Hartley i Gasly, per completar la graella de pilots de 2018 només queda per conèixer qui serà el company del canadenc Lance Stroll a l'equip Williams-Mercedes després de la retirada del brasiler Felipe Massa, així com els noms dels dos pilots de Sauber-Ferrari.

Anar al contingut