Brendan Rodgers, durant la roda de premsa prèvia al partit contra el Barça
Lliga de Campions

Brendan Rodgers assegura que els seus jugadors han après la lliçó del partit al Camp Nou

El tècnic del Celtic de Glasgow ha afirmat en roda de premsa que el seu equip ha canviat la mentalitat després del 7 a 0 que va encaixar a Barcelona i ha admès que el Barça és un equip completament diferent quan Messi és sobre el terreny de joc

Actualitzat

El Celtic de Glasgow s'ha entrenat aquest dimarts al matí per preparar la visita del Barça. L'equip escocès buscarà la seva primera victòria en aquesta fase de grups de la Champions després de dos empats i dues derrotes. Els escocesos tanquen la classificació del grup C amb només dos punts i al Camp Nou van encaixar un contundent 7 a 0.

Brendan Rodgers, tècnic del Celtic, ha assegurat en roda de premsa que el seu equip afrontarà el duel amb la lliçó ben apresa. "No tindrem pas un partit fàcil, però hem canviat la nostra mentalitat i ho vam demostrar al següent partit contra el Manchester City. Tenim al davant un partit dur, contra un equip de primera classe, amb els tres millors davanters de la seva història, però espero dels meus jugadors que juguin ben diferent de com ho van fer al Camp Nou. Vam aprendre moltes coses, com ara tenir la pilota i ser més valents en el joc. Crec que els meus jugadors des d'aquell dia han demostrat que han après la lliçó", ha admès.

Rodgers s'ha desfet en elogis cap a Leo Messi i ha reconegut que amb ell al camp el Barça és un equip totalment diferent. "Si juga, és, sens dubte, el millor jugador del món. Ha demostrat sobradament que, quan juga, el Barça és un equip diferent. No obstant això, no importa qui jugui. Sabem que el Barça és un gran equip", ha explicat. "Tots els que saben alguna cosa de futbol reconeixen que Messi és un jugador brillant. No sé si el millor de tots els temps, però, sens dubte, un dels millors", ha afegit.

Per tenir opcions de guanyar als blaugrana, el tècnic nord-irlandès ha apel·lat a la fortuna i aprofitar les ocasions que tinguin. "Haurem de lluitar i fer tot el possible per detenir-los, però no és fàcil. L'organització defensiva resulta clau en un partit com aquest. A més, a part de les oportunitats que tinguis, necessites una mica de sort i aprofitar-les", ha comentat.

Per últim, preguntat sobre si Messi o el portuguès Cristiano Ronaldo haurien de guanyar la Pilota d'Or aquest any, Rodgers, diplomàtic, ha inclòs entre els favorits l'uruguaià Luis Suárez, a qui va tenir a les seves ordres al Liverpool. "Tot depèn de si un prefereix Messi o Ronaldo. Però crec que cal incloure també Suárez a la terna de candidats", ha conclòs.

Anar al contingut