Brad Binder
Brad Binder amb Andrea Locatelli al darrere en l'inici de la cursa (EFE)
Motor

Brad Binder suma la sisena victòria en Moto3 en una cursa partida i accidentada en el Gran Premi d'Austràlia

El campió ha dominat una cursa accidentada i plena d'abandonaments en la qual Arón Canet ha pujat al podi per primera vegada

Actualitzat

Tenir el títol de Moto3 matemàticament assegurat no fa que Brad Binder afluixi, i aquest diumenge ha obtingut la sisena victòria de la temporada en el Gran Premi d'Austràlia, en una cursa complicada que s'ha hagut d'aturar al final de la cinquena volta a causa d'un accident múltiple.

Per al campió, però, no hi ha hagut diferència. Tant en la primera sortida com en la segona ha dominat amb facilitat tots els rivals i s'ha dirigit amb un ritme d'allò més ferm fins a la victòria. Al podi l'han acompanyat Andrea Locatelli i Arón Canet. Jorge Navarro ha anat per terra en l'última volta.

Com a nota curiosa, un dels favorits, Fabio Quartararo, ha estat desqualificat per haver fet servir un programa electrònic no homologat.

Joan Mir ha estat un dels sis pilots implicats en la caiguda que hi ha hagut en la primera volta, i ha acabat abandonant. En les dues voltes següents s'han vist més accidents. Com a resultat, fins a onze pilots han abandonat poc després de la sortida, entre els quals hi ha hagut Antonelli, Bulega, Guevara, Bastianini, Bagnaia i McPhee.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut