Esports

Bozidar Maljkovic, escollit nou president del Comitè Olímpic de Sèrbia

Després de la seva dilatada carrera d'entrenador, Maljkovic succeeix en el càrrec un altre home de bàsquet, l'exjugador Vlade Divac

Bozidar Maljkovic, en una imatge d'arxiu (Reuters)

Bozidar Maljkovic, exentrenador de clubs de bàsquet com el Reial Madrid o el FC Barcelona, ​​ha estat elegit nou president del Comitè Olímpic de Sèrbia (OKS). Qui va ser també tècnic de l'Unicaja i del Bakonia ha assegurat, després de la seva elecció per aclamació, que això suposa posar la corona a la seva carrera, segons ha informat l'agència Tanjung.
   
Maljkovic, de 65 anys, ha promès dedicar tot el temps al seu nou càrrec i crear nous centres esportius a l'interior de Sèrbia, fora de Belgrad. Ha indicat que el seu desig és "desenvolupar i crear nous guanyadors de medalles" i ha assenyalat que "l'èxit en l'esport es va edificant, no s'aconsegueix de la nit al dia o amb miracles".
   
En la seva dilatada carrera d'entrenador, Maljkovic va conquistar quatre títols de campió europeu de clubs, amb la Jugoplastika de Split de l'antiga Iugoslàvia, el Llemotges francès i el Panathinaikos grec. Maljkovic succeeix en el càrrec un altre home del bàsquet, l'exjugador de l'NBA Vlade Divac.