Valtteri Bottas
Valtteri Bottas, decidit que l'èxit d'Àustria es repeteixi a la Gran Bretanya (Reuters)
Fórmula 1

Bottas i Hamilton mantenen les distàncies al final de la primera jornada d'entrenaments lliures a la Gran Bretanya

La segona sessió de divendres evidencia la superioritat dels Mercedes, i els Ferraris hauran d'esperar alguna errada dels líders si volen tenir opcions en la classificació

Actualitzat

El Gran Premi de la Gran Bretanya de Fórmula 1 ha quedat perfectamentament jerarquitzat després del segon entrenament lliure que s'ha dut a terme aquest divendres al circuit de Silverstone. En la taula de temps, han continuat primers els dos Mercedes, després els Ferraris, i els Red Bulls ocuparien una hipotètica tercera fila en la graella.

Per pilots, Valtteri Bottas continua fort després de la victòria a Àustria de la setmana passada. Ha tornat a ser el més ràpid, tot i que Lewis Hamilton havia començat molt decidit, posant més de sis dècimes sobre la resta de cotxes en les primeres voltes. Tot així, el seu company d'equip ha anat progressant i l'anglès, que coneix el circuit com si fos casa seva, ha perdut confiança a partir d'un revolt que li ha sortit massa obert, cap a mitja sessió.

Darrere dels dos Mercedes, KImi Räikkönen, Sebastian Vettel, Max Vertappen i Daniel Ricciardo. A 24 hores de la classificació, sembla que a Vettel li falta una marxa per mantenir-se del tot competitiu (és gairebé quatre dècimes més lent que Bottas) i no cedir punts en la classificació quan s'acabi la cursa de diumenge. Els Red Bulls han semblat més forts en la primera part de la sessió, però els monoplaces vermells només els han superat cap al final, quan han emprat a fons els pneumàtics supertous.

Fernando Alonso ha seguit milorant amb el McLaren. Ha mantingut el ritme del matí i ha anat rodant entre els llocs cinc i nou. Quan s'ha decidit a posar els supertous, molt al final, podia haver elevat el rendiment, però s'ha estimat més dedicar-se a simular voltes en cursa.

Pel que fa a Carlos Sainz, no ha tingut sort en aquesta primera jornada. El Toro Rosso li ha donat problemes a causa d'una ala davantera defectuosa. Tot i axò, s'ho manegat per acabar onzè.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut