Valteri Bottas ha estat el més ràpid en la segona sessió de tests de Bahrain
Fórmula 1

Bottas és el pilot més ràpid i Vandoorne fa un meritori quart lloc amb el seu McLaren en el segon dia de tests de Bahrain

Sebastian Vettel ha aconseguit el segon millor temps i Carlos Sainz, el tercer

Actualitzat

El McLaren d'Stoffel Vandoorne ha acabat en la quarta posició i ha pogut completar 81 voltes en el segon dia de tests de Fórmula 1 al Circuit de Sakhir, a Bahrain. Tenint en compte els problemes de fiabilitat que arrossega el monoplaça de Woking, una fita com aquesta és notícia destacada i és que és una dada que convida a l'optimisme. 

A la part de davant, els de sempre, Mercedes -aquest dimecres ha estat el torn del pilot finlandès Valteri Bottas- i Ferrari, amb un Sebastian Vettel que tenia ganes de tornar al davant de tot després d'estar-se durant la primera jornada rodant molt enrere perquè portava uns pneumàtics experimentals, això sí, tota la feina l'ha fet després de dinar perquè a la sessió matinal el seu monoplaça s'ha aturat a la vuitena volta per uns problemes mecànics.

En tercera posició ha acabat l'espanyol Carlos Sainz que, amb el seu Toro Rosso, ha fet una intensa sessió d'entrenament amb un monoplaça que, quilòmetre a quilòmetre, demostra que té un potencial molt gran.

Després d'aquesta segona jornada de tests a Bahrain, les escuderies posen rumb a Sotxi per disputar el GP de Rússia previst per al darrer cap de setmana d'abril (28, 29 i 30). La següent i darrera tanda d'entrenaments durant la temporada serà l'1 i el 2 d'agost al circuit d'Hungaroring.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut