Girona

Borja García torna al Bernabéu

Diumenge el Girona visita el Bernabéu, un d'aquells partits marcats amb vermell al calendari. Enfrontar-se al Madrid sempre té un plus afegit, si bé serà encara més especial per al migcampista Borja García, que va passar dues temporades al filial blanc.

Josep M. PuigActualitzat

Borja García viu sempre d'amagat de la repercussió mediàtica. Però aquesta setmana riu perquè arriba el partit que més il·lusió li fa, contra el Madrid. Durant dues temporades va defensar la samarreta del filial blanc, on va marcar nou gols. Mai va trepitjar el Bernabéu, però diumenge el somni es farà realitat.

"He estat moltes vegades a la graderia del Bernabéu. Ara tindré l'oportunitat de viure-ho des de la gespa. Soc de Madrid i hi tinc molts familiars. Els farà il·lusió veure que puc ser al camp on tantes vegades he anat."

Els partits del Girona contra el Barça i el Madrid han estat un autèntic mercadeig de samarretes al final del partit.

"Em fa més il·lusió donar la samarreta a un familiar o un amic que no pas canviar-la. Però tenir la samarreta de Ronaldo, Modric o Isco sempre serà un record bonic."

 

Borja fins i tot li va fer un gol al Girona a Segona. Els companys de vestidor ja li han fet prometre que diumenge ha de tornar a marcar, però aquest cop a l'altra porteria.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut