Girona

Borja García: "Soc molt feliç al Girona; encara puc millorar i aportar moltes coses"

El migcampista madrileny s'ha mostrat molt satisfet d'allargar el seu vincle amb el conjunt gironí fins al 30 de juny del 2022

Actualitzat

Borja García ha comparegut aquest dilluns en roda de premsa a Montilivi en un acte per oficialitzar la seva renovació amb el Girona FC fins al 30 de juny del 2022. Acompanyat pel president del club, Delfí Geli, i el director esportiu, Quique Cárcel, el migcampista madrileny s'ha mostrat molt satisfet d'allargar el seu vincle amb el conjunt gironí vuit dies després de l'anunci de l'acord.

"Soc molt feliç al Girona, encara puc millorar i aportar moltes coses a l'equip. És reconfortant veure que la gent t'aprecia, que vol que et quedis. Les etapes es compleixen quan un no és feliç i jo aquí sóc molt feliç."

Borja García, que va arribar al Girona al 2015, ha disputat 114 partits oficials, en els quals ha marcat 12 gols, i ha valorat de forma positiva el canvi d'entrenador.

"El canvi d'entrenador segur que aportarà coses noves. He estat molt feliç amb Machín i, ara, vull ser-ho amb Eusebio. Intentarem millorar la temporada passada, però serà molt complicat."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut