Futbol

Bonucci explica que no va poder anar amb la selecció italiana per una intervenció quirúrgica del seu fill

El jugador de la Juventus s'ha emocionat a l'hora d'explicar la difícil situació per la qual està passant tota la seva família

Bonucci està vivint un dels moments més difícils de la seva vida com a conseqüència de la malaltia del seu fill

Matteo Bonucci, el fill del jugador de la Juventus de Torí, té una malaltia crònica que l'ha obligat a passar pel quiròfan dues vegades quan tan sols té dos anys. La darrera va ser fa menys d'un mes i va ser una operació al cap de gran complexitat. Va coincidir que, durant els dies de recuperació a l'hospital, el nou seleccionador italià, Giampiero Ventura, l'havia cridat per participar en el seu debut com a tècnic del combinat nacional, però Leonardo Bonucci no es va moure del costat de la seva família.

Setmanes després, ha comparegut en roda de premsa i en el moment d'explicar els moments que està vivint amb la seva família no ha pogut contenir les llàgrimes i l'emoció, "hem afrontat una de les etapes més dures de la nostra vida i seguim lluitant, tota la família junta.

El petit Matteo evoluciona favorablement a la intervenció quirúrgica i el pronòstic és força esperençador, segons ha explicat el mateix jugador.