Bonucci està vivint un dels moments més difícils de la seva vida com a conseqüència de la malaltia del seu fill
Futbol

Bonucci explica que no va poder anar amb la selecció italiana per una intervenció quirúrgica del seu fill

El jugador de la Juventus s'ha emocionat a l'hora d'explicar la difícil situació per la qual està passant tota la seva família

Actualitzat

Matteo Bonucci, el fill del jugador de la Juventus de Torí, té una malaltia crònica que l'ha obligat a passar pel quiròfan dues vegades quan tan sols té dos anys. La darrera va ser fa menys d'un mes i va ser una operació al cap de gran complexitat. Va coincidir que, durant els dies de recuperació a l'hospital, el nou seleccionador italià, Giampiero Ventura, l'havia cridat per participar en el seu debut com a tècnic del combinat nacional, però Leonardo Bonucci no es va moure del costat de la seva família.

Setmanes després, ha comparegut en roda de premsa i en el moment d'explicar els moments que està vivint amb la seva família no ha pogut contenir les llàgrimes i l'emoció, "hem afrontat una de les etapes més dures de la nostra vida i seguim lluitant, tota la família junta.

El petit Matteo evoluciona favorablement a la intervenció quirúrgica i el pronòstic és força esperençador, segons ha explicat el mateix jugador.

 

Anar al contingut