Futbol

Bojan: "No me'n penedeixo d'haver deixat el Barça"

El de Linyola ha parlat a "El club de la mitjanit", de Catalunya Ràdio, sobre l'etapa al Barça i el seus últims anys a l'Stoke City anglès

Jaume CabeceransActualitzat

Bojan Krkic ha parlat a "El club de la mitjanit" sobre el Barça i la seva tornada a l'Stoke City després de la greu lesió soferta al genoll. El de Linyola ha valorat la seva sortida del Barça com una decisió "encertada" perquè era una cosa que "necessitava".

El davanter, de 25 anys, ha respost a la pregunta sobre si ha descartat arribar a un equip de primer nivell: "Em considero una persona molt competitiva, no em conformo sent al millor club del món sense jugar".

"Els que han de fitxar son els altres, no el Barça", ha apuntat Bojan quan s'ha fet referència a la sanció del Barça de no firmar jugadors. "Havent-ho guanyat tot i tenint el potencial que té amb la seva plantilla, pot guanyar-ho tot i més, amb el millor jugador del món a l'equip."

Per acabar, l'exblaugrana ha comentat el no fitxatge de De Gea dient que "no es pot saber amb exactitud qui ha estat el culpable". Ha donat suport al porter: "Em sap molt greu per ell".

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut