Bojan Krkic ha marcat davant del Bayern de Munic (EFE)
Bojan Krkic ha marcat davant del Bayern de Munic (EFE)
Futbol Internacional

Bojan Krkic ingressa en el selecte club dels futbolistes que han marcat a les quatre grans lligues europees

Són pocs els futbolistes que poden presumir d'haver marcat a les lligues espanyola, italiana, anglesa i alemanya; des d'aquest dissabte, Bojan Krkic n'és un

Actualitzat

Bojan Krkic ha batut un rècord del futbol espanyol amb el seu primer gol amb el Magúncia 05. Krkic ha marcat aquest dissabte, a l'Allianz Arena, davant del Bayern de Munic en el minut 3 de partit, i s'ha convertit en el primer futbolista espanyol que ha anotat gols a les quatre grans lligues europees.

El de Linyola es va formar al futbol base del FC Barcelona. Amb els blaugrana, 26 dels seus 41 gols van ser en la Lliga. A la Serie A italiana va aconseguir 7 gols amb la Roma i 3 amb el Milan. A la Premier, defensant els colors de l'Stoke, en va fer 14. I aquest dissabte s'ha estrenat a la Bundesliga.

Són pocs els futbolistes que han marcat en les quatre grans lligues: Florin Raducioiu, Gica Popescu, Pierre Womé, Jon Dahl Tomasson, Obafemi Martins, Kevin-Prince Boateng i ara també un Bojan Krkic que pot afegir als seus mèrits els 4 gols que va sumar a la Lliga Holandesa amb l'Ajax.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut