Futbol

Bojan Krkic i el Milan arriben a un acord perquè el de Linyola hi jugui cedit una temporada

Bojan Krkic i el Milan han arribat a un acord perquè el de Linyola hi jugui cedit una temporada. Ara només falta que el Milan ultimi serrells amb el Barça i la Roma per a la cessió del jugador, que també està pendent de passar la revisió mèdica.
Bojan Krkic i el Milan han arribat a un acord perquè el de Linyola hi jugui cedit una temporada. Ara només falta que el Milan ultimi serrells amb el Barça i la Roma per la cessió del jugador, que també està pendent de passar la revisió mèdica.

Bojan, que precisament aquest dimarts fa 22 anys, pertany actualment a la Roma, tot i que el Barça manté una clàusula que l'obliga a recomprar-lo a canvi de 13 milions d'euros el 2013 si abans l'entitat romana no fa efectiva la compra definitiva del jugador, per la qual cosa hauria d'abonar 27 milions d'euros suplementaris als 12 que ja va pagar l'estiu passat.

El programa "Efectivament" es feia ressò en la seva última edició de la possibilitat que el jugador canviés d'aires. A més de Milan, Màlaga, Tottenham, Fiorentina i Feyenoord han preguntat pel davanter català. 

NOTÍCIES RELACIONADES