Barça

Bojan es reincorpora als entrenaments amb el grup i podria ser la gran novetat de cara al derbi

Passada ja la semifinal de la Lliga de Campions, i amb l'equip classificat per a Wembley, el Barça ha tornat aquest divendres a la feina. Diumenge podria rematar el títol de Lliga, en el derbi contra l'Espanyol al Camp Nou. Després de dos dies de descans, Bojan ha estat la principal novetat a l'entrenament, i s'ha tornat a exercitar amb el grup després de la lesió que es va fer en el partit contra l'Almeria. A l'espera de rebre l'alta mèdica, el davanter de Linyola podria ser la gran novetat de la llista de convocats de cara al derbi. Carles Puyol ja ha advertit que els partits contra l'Espanyol sempre són difícils i que volen tancar el títol de Lliga com més aviat millor.

Actualitzat
Bojan s'ha incorporat aquest divendres al treball amb el grup i podria ser la gran novetat de la llista de convocats de cara al derbi de diumenge contra l'Espanypol al Camp Nou. Inicialment, se l'havia donat per descartat per tot el que quedava de temporada però el davanter de Linyola ja s'entrena amb normalitat i podria rebre l'alta mèdica. L'únic que no ha saltat a la gespa de la ciutat esportiva ha estat Milito. Maxwell i Adriano han treballat al marge, continuant el seu procés de recuperació, al costat de Puyol, que ha fet treball específic.

Avui, mentre el grup aplaudia el retorn de Bojan i l'aniversari de Dani Alves, que compleix 28 anys, Puyol s'hi incorporava i després ha comparegut en sala de premsa en comptes de Gerard Piqué, que en principi era el jugador que havia d'atendre els mitjans de comunicació.

El capità blaugrana ha volgut asserenar els ànims per dir i repetir que la tensió que s'ha viscut en els quatre clàssics són, típic i tòpic, coses del futbol i espera que no afecti la convivència a la selecció espanyola amb els jugadors del Reial Madrid. Puyol tampoc no ha volgut fer cap comentari sobre les queixes de Mourinho, ni de les dels jugadors blancs sobre l'arbitratge, ni de les acusacions de teatralitat per simular faltes.

Ronald Koeman, l'heroi de Wembley, ha estat l'espectador de luxe de la sessió preparatòria. Però ni així es pot parlar encara de la final de Lliga de Campions. La Lliga encara no està guanyada i el vestidor blaugrana vol tancar el títol al més aviat possible. Fora d'això, lloances per la temporada de Gerard Piqué i per la força d'Éric Abidal, de qui ha dit que segur que arribarà en plena forma a la final de la Lliga de Campions. Després de la sessió, Valdés, Piqué, Puyol, Villa, Iniesta, Bojan, Jeffren, Keita, Adriano i Abidal han passat un control antidòping sorpresa de la UEFA.

Comencen les peticions per les entrades de Wembley

Encara falten 22 dies per a la final de la Champions, però ja es pot dir que hi ha una autèntica febre per aconseguir una entrada a l'estadi de Wembley. El termini de sol·licituds s'ha obert aquest matí, i pel ritme de peticions que hi ha, segur que la demanda supera l'oferta. I això vol dir que dimarts es farà un sorteig entre els socis que hagin manifestat el seu desig d'adquirir una de les 24.000 localitats reservades als aficionats culers. A les deu del matí s'obria l'admissió de sol·licituds a la web oficial del Futbol Club Barcelona i quatre hores després ja s'havien rebut més de 9.000 peticions. Cada soci en pot demanar una. El club n'havia reservat unes 20.000 per a socis i penyes, per tant, se'n sortejaran unes 17.000.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut