Barça

Bojan es mostra molt optimista de cara a la temporada que comença i assegura que ell i Villa són compatibles

Entre els jugadors que ja han començat la pretemporada amb el Barça n'hi ha d'especialment motivats. Un d'ells és Bojan Krkic. Tres anys després del seu debut a Primera, ha assegurat que afronta la seva quarta temporada a l'equip "amb més il·lusió que mai" i disposat a demostrar que és un jugador "més madur". Ara li arriba més competència, amb David Villa, però el de Linyola també ha madurat com a jugador i confia en les seves opcions. Assegura que són perfectament compatibles.

Actualitzat
Sempre comença la temporada amb il·lusió i aquesta no és l'excepció. Bojan vol deixar de ser una promesa i consolidar-se en l'onze. Però, com sempre, la competència a la davantera és molt gran. I més amb l'arribada de David Villa. El jugador català ha comentat que aquesta és la temporada que encara "amb més ganes" perquè es veu "més fort i més madur" que en campanyes anteriors, i disposat a confirmar que ha arribat el seu moment per convertir-se en un jugador important a l'equip. Per això, Bojan ha insinuat que seria beneficiós que se'l deixés de considerar un xaval prometedor "perquè ja no sóc el nen que va arribar al primer equip, i encara que segueixo sent el més jove, em sento més madur".

En la seva lluita pels minuts de joc, Bojan haurà de competir amb Ibrahmovic -"si es queda, els minuts es reparteixen més, però és un jugador que fa grup i que va fer una bona temporada l'any passat"- i també amb David Villa, "un golejador que aportarà molt" i amb el qual Bojan es veu compatible: "podem jugar junts, ja sigui a la banda o al centre de l'atac".

Messi és un fix a l'onze, ja sigui per la banda dreta o pel centre. De manera que Guardiola haurà de triar. Bojan, Pedro, Villa i Ibrahimovic es disputaran les dues posicions que queden lliures.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut