Futbol

Messi desferma la bogeria en el primer entrenament de l'Argentina a Rússia

En el camp d'entrenament de la localitat de Bronnitsi, on s'ha exercitat la selecció argentina, no hi cabia ni una agulla per seguir de ben a prop les evolucions del crac blaugrana

Actualitzat

Dijous comença el Mundial de Rússia i l'expectació és inusitada, especialment pel que fa a les seleccions que sobre el paper són les favorites. L'Argentina és una d'aquestes seleccions, lògicament, i, d'entre els jugadors argentins, el més sol·licitat, naturalment, és Leo Messi. En el camp d'entrenament de la localitat de Bronnitsi, on s'ha exercitat la selecció argentina, no hi cabia ni una agulla. Tothom volia seguir les evolucions, sobretot, del crac blaugrana, que no ha parat de firmar autògrafs als aficionats abans de la sessió preparatòria. Aquest ha estat el primer entrenament dels jugadors de Jorge Sampaoli perquè ahir els va ploure i el van suspendre.

L'Argentina arriba al mundial havent jugat només un amistós contra Haití, ja que el previst contra Israel es va anul·lar per raons extraesportives. La selecció "albiceleste"  ha incorporat el jugador del River Plate, Enzo Pérez, per substituir el del West Ham, Manuel Lanzini, que es va trencar els lligaments creuats del genoll en un entrenament a Barcelona, divendres passat.

ARXIVAT A:
MessiMundial Rússia 2018
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut