Bob Jungels
Bob Jungels celebra la victòria d'etapa al podi (EFE)
Ciclisme

Bob Jungels supera els favorits a l'esprint de Bèrgam i Dumoulin manté el lideratge del Giro

Nairo Quintana ha estat segon i ha retallat sis segons al líder i a Thibaut Pinot quan la ronda es prepara per als dies de muntanya més durs

Actualitzat

Bob Jungels, de l'equip Quick Step i mallot blanc del Giro al millor jove, ha guanyat la quinzena etapa del Giro d'Itàlia, disputada entre Valdengo i Bèrgam, un recoregut de 199 quilòmetres en la qual l'holandès Tom Dumoulin (Sunweb) ha pogut retenir la 'maglia' rosa.

El luxemburguès de 24 anys ha estat el més ràpid entre el grup de favorits que s'han disputat a l'esprint la victòria a Bèrgam, on ha passat primer al davant del Nairo Quintana (Movistar). El corredor colombià ha retallat sis segons a Dumoulin en la general, i al francès Thibaut Pinot (Francaise), tots amb un temps de 4.16.31.

En la classificació general, Dumoulin segueix al capdavant, amb Quintana a 2.41 i Pinot a 3.21.

El Giro dedicarà aquest dilluns a fer la tercera i última jornada de descans abans d'afrontar la setmana decisiva. Dimarts arriba una de les etapes reina amb el Mortirolo i l'Stelvio, i, després, més dies de muntanya amb dos finals en alt i la crono final de diumenge 28, que pot resultar decisiva.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut