Futbol

Blaugranes i madridistes comencen a jugar el clàssic en la concentració d'Espanya

El Barça va tenir ahir dilluns jornada de descans. Bé, els internacionals no descansen. Fins a 13 jugadors van viatjar per disputar partits amistosos amb les seves seleccions. En la concentració d'Espanya a Las Rozas ja s'ha començat a parlar del clàssic. A primera hora del matí, eren un blaugrana i un madridista els que anaven a una roda de premsa. Villa i Casillas es van intercanviar els papers: el davanter feia de porter i rebutjava qualsevol pregunta, mentre que el porter va pujar a rematar. Casillas va parlar del gran clàssic i també ho va fer, amb lloances, de Pep Guardiola.

Actualitzat
Tot i que hi havia molts barcelonistes, cap no va poder dedicar gaires elogis a l'entrenador merengue. Mourinho diu que al Barça tothom parla d'ell. Els jugadors no es molesten a respondre. Sí que en parla Butragueño, que intenta, com pot, defensar Mourinho. El director de Relacions Institucionals del club blanc va sortir en defensa del portuguès dient que no el jutgen pel seu caràcter i que no el van fitxar perquè fes amics. També considera que no va faltar ningú al respecte.

Homenatge als campions del món

La jornada va continuar amb un homenatge a la selecció espanyola. Ángel María Villar vol aprofitar l'èxit recent de Sud-àfrica per aconseguir l'organització del Mundial del 2018. Al president de la FIFA, Joseph Blatter, se'l va veure totalment bolcat en la jornada. També es va veure aquest dilluns els futbolistes internacionals fent d'actors durant la campanya de la nova samarreta de la selecció espanyola. L'espot, segurament inspirat en un videoclip de Robbie Williams, assegura que la samarreta surt de dins.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut