Hoquei patins

Blanes, Noia, Reus i Barça disputen des d'avui a Andorra la final a 8 de la Lliga Europea

Avui comença a Andorra la final a 8 de la Lliga Europea d'hoquei patins. Quatre equips catalans arriben amb la voluntat de conquerir el títol. El Sather Blanes obrirà el foc contra el Candelaria (18.45 h) i el Noia Freixenet se les haurà amb el totpoderós Liceo (20.30 h). Dijous serà el torn del Tecnol Reus, que jugarà contra el Valdagno (18.45 h), i del Barça Sorli Discau, vigent campió, que tindrà davant el Porto (20.30 h). Tots els partits de quarts, les semifinals de divendres i la final de dissabte es podran seguir en directe pel canal Esport3 i per Esport3.cat.

Actualitzat
El Noia i el Liceo disputaran l'únic duel d'OK Lliga a la final a 8 d'Andorra. Els de Sant Sadurní han arribat a la final havent guanyat només els seus partits a casa en la competició, contra el Vic, el Candelaria i el Viareggio. Joan Feixas, autor de 7 gols en la competició europea, serà el seu referent golejador.

Justament, un dels rivals del Noia a la fase prèvia, el Candelaria, és el rival del Blanes per una plaça a les semifinals. Els selvatans només són novens a l'OK Lliga, però a Europa han fet una bona campanya. L'home clau en atac, amb les seves xifres a la mà, ha de ser Josep Maria "Jepi" Selva, que ha marcat 5 gols a Europa i ha firmat dos pòquers a la Lliga, contra el Vic i el GEiEG.

Dijous, un dels duels per als quarts ha aparellat dos campions d'Europa, el Porto i el Barcelona, si bé els blaugranes són els campions vigents i els portuguesos no guanyen la màxima competició europea des del 1990. Els de Ferran Pujalte arriben invictes i tenen la Copa d'Europa com a taula de salvació. Adroher és qui ha marcat més gols a Europa, però Reinaldo i Borregán han estat els estilets a la Lliga.

El Reus, mentrestant, busca reeditar l'èxit de fa dos anys. El primer obstacle a superar és el Valdagno, segon classificat a la Sèrie A1 italiana. Atenció al potencial de Raül Marín, que ha marcat de forma consecutiva en els set últims partits de Lliga i que, a Europa, ha marcat tretze gols, la millor marca de tots els equips catalans.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut