Lliga de Campions

Blanc i Pastore creuen en la remuntada, tot i l'1 a 3 advers del partit d'anada al Parc dels Prínceps

El tècnic del PSG, que recupera Ibrahimovic i Verratti, admet que el repte de remuntar l'1 a 3 advers de l'anada és "extremadament difícil", però està convençut de poder marcar molts gols al Camp Nou

David CarballoActualitzat

Laurent Blanc i Javier Pastore han estat els encarregats de comparèixer en roda de premsa en la prèvia del partit de tornada de quarts de final de la Lliga de Campions al Camp Nou. Tot i l'1 a 3 desfavorable de l'anada, tant el tècnic del PSG com el jugador argentí han coincidit que no tenen res a perdre i s'han mostrat convençuts de poder remuntar l'eliminatòria.

"Sóc bastant realista però hi creiem tot i que el repte que ens espera és extremadament difícil. No hem tingut gaire temps per preparar el partit però no tenim res a perdre", ha confessat Blanc. "Estic convençut que podrem fer gols però és pràcticament impossible no encaixar-ne al Camp Nou. Aquesta és la dificultat. Podríem dir que guanyarem per 0 a 3, però no ho faré", ha afegit.

El tècnic francès és conscient que el Barça tindrà la possessió de la pilota però s'ha mostrat convençut que trobaran la manera de crear ocasions de perill tal i com va fer el València el passat dissabte. "Com van fer ells, pensem que cal pressionar el Barça ben amunt, incomodar-los. Però per poder-ho fer cal preparar molt bé el partit, el València ho va poder fer. I el meu equip no crec que pugui aguantar més de 60 minuts amb aquesta intensitat tan alta", ha assegurat.

Blanc, que s'ha queixat del calendari de partits tan atapeït en el tram final de la temporada, confia en el retorn d'Ibrahimovic després de complir la seva sanció en l'anada. "Ibra s'ha entrenat molt fort durant tota la setmana i arribarà al partit molt descansat. Esperem demostrar que som millors del que vam fer a l'anada", ha afirmat.

Pastore: "No tenim res per perdre"

Per la seva banda, l'argentí Javier Pastore ha coincidit amb el seu tècnic, tot i reconèixer les enormes dificultats que tindran. "Serà un partit molt difícil, però no tenim res per perdre. Creiem en la remuntada perquè és la nostra feina i el futbol és un joc", ha admès.

El migcampista del PSG s'ha desfet en elogis cap al seu compatriota Leo Messi -"Cada any fa més gols i està millor. Espero que demà no marqui i descansi una mica"-, i ha negat que hagi tingut la possibilitat de fitxar pel Barça. "Mai he tingut l'oportunitat de venir al Barça, per això no tinc cap espina clavada", ha conclòs.

Sense Thiago Silva

Laurent Blanc ja estudia com refer l'eix de la defensa després de la baixa ja definitiva de Thiago Silva. El central brasiler, que es va lesionar en el partit d'anada, s'afegeix a les baixes de Motta, lesionat, i Aurier, sancionat. Per contra, l'equip francès recupera Ibrahimovic i Verratti, que han encadenat sancions en la Champions i en la Lliga, i arriben molt descansats després de deu dies de preparació.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut