Els jugadors del Leinster irlandès entrenant-se al nou San Mamès, reconvertit per a l'ocasió (EFE)
Poliesportiu

Bilbao es prepara per acollir les tres finals continentals de rugbi en dos dies

Aquest dissabte tindrà lloc a San Mamés la final de la Champions entre el Racing de París i el Leinster irlandès; i aquest vespre, es donarà el tret de sortida amb la final de la Challenge Cup, que enfrontarà el Gloucester anglès i el Cardiff de Gal·les

Actualitzat

Bilbao serà per 48 hores la capital del rugbi europeu. La ciutat basca espera 100.000 visitants amb motiu de les finals de les tres competicions europees de clubs. Les dues principals es disputaran al nou estadi de San Mamés, reconvertit per a l'ocasió.

La festa comença aquest vespre amb el partit entre el Gloucester anglès i el Cardiff de Gal·les, final de la Challenge Cup, la segona competició del rugbi europeu. Aquest dissabte, novament a San Mamés, la final de la Champions entre el Racing de París i el Leinster irlandès.

El partit amb menys expectació és el d'aquest dissabte al migdia a Getxo: final de la Continental Shield, la tercera competició, entre el Heidelberg alemany i l'Enisei rus. La concentració de les tres finals en un mateix escenari és una fórmula que ja s'ha provat en dues edicions amb resultats força satisfactoris: l'impacte econòmic per a Edimburg i Lió, les anteriors seus, va ser d'uns 35 milions d'euros.

 

Anar al contingut