Atletisme

Berta Castells bat el seu propi rècord d'Espanya de llançament de martell

La catalana Berta Castells ha batut aquest dissabte el rècord d'Espanya en llançament de martell als Campionats d'Espanya que es disputen a Màlaga. Castells ha fet un llançament de 69 metres i 53 centímetres i ha millorat en 17 centímetres la seva anterior plusmarca. D'aquesta manera, a més, l'atleta tarragonina ha aconseguit també la marca mínima per participar als Mundials de Corea del Sud i s'ha proclamat campiona d'Espanya per novena vegada. Laura Redondo, segona amb 64,81, i la júnior Jennifer Nevado, tercera amb la seva millor marca personal (57,85), han acompanyat Castells en el podi final.

Actualitzat
La participació catalana als Campionats d'Espanya va tenir l'absència destacada de Natàlia Rodríguez. La tarragonina no va participar en els 1.500 per culpa d'un esquinç que es va fer divendres a Màlaga. Aquesta lesió podria complicar-li la seva participació en el Mundial. Per altra banda, ja amb la mínima aconseguida, Maria Vasco va fer segona en la prova dels 10 quilòmetres marxa, per darrere de Julia Takacs.

Aquest diumenge Jackson Quiñonez disputarà els 110 tanques. Quiñonez té el rècord estatal dels 110 metres a l'aire lliure i el de 60 a pista coberta, i buscarà la mínima per al Mundial. Arriba en bon moment a la final, ja que en la semi, ha fet la seva millor marca de l'any (13.58). El seu gran rival en la lluita per la victòria era, en principi, el campió d'Espanya Felipe Vivancos, però els problemes físics que arrossega posen en dubte la seva participació.

Anar al contingut