Fórmula 1

Bernie Ecclestone veu possible més sancions a McLaren per l'escàndol de l'espionatge

L'amo de la Fórmula 1, Bernie Ecclestone, veu possible que hagi noves sancions contra l'escuderia McLaren la pròxima temporada per l'escàndol d'espionatge que va afectar les "fletxes platejades" el 2007. La FIA ja va sancionar l'equip de Woking amb una multa de 100 milions de dòlars i l'exclusió del campionat de constructors d'aquest any pel fet d'estar en possessió de dades secretes de Ferrari, i ha deixat obertes possibles sancions si es descobreix que el cotxe del 2008 té algún element copiat de Ferrari.

Actualitzat

El cas del presumpte espionatge de Renault a McLaren encara s'ha de veure. Serà el 6 de desembre quan la FIA es pronunciï, però, segons Ecclestone, no té la mateixa dimensió. "La diferència és que en el cas de McLaren la informació va fluir gairebé cada hora d'una persona a una altra a McLaren. En el cas de Renault, un simplement es va endur una gran muntanya de dibuixos, i això és tot", ha assegurat el magnat britànic.

Ecclestone aconsella a les escuderies que resolguin en el futur els conflictes de forma interna i no recorrin als tribunals per tot: "Si el responsable de McLaren, Ron Dennis, s'hagués assegut en una taula amb el responsable de Ferrari, Jean Todt, immediatament després de l'aparició de la primera sospita i haguessin anat tots dos a la policia, avui potser coneixerien tota la veritat."

Anar al contingut