Bernie Ecclestone dubta de Fernando Alonso. (Foto: Reuters)
Fórmula 1

Bernie Ecclestone: "No sé si el problema és Ferrari o Fernando"

En una entrevista concedida al diari "Marca", Bernie Ecclestone afirma que no té clar qui és el culpable de la falta de triomfs de Ferrari. No obstant això, pensa que el panorama canviarà el proper any, ja que està segur que Luca Cordero di Montezemolo, president de Ferrari, "posarà molt més en l'equip la temporada que ve i gràcies a això es veurà un altre Ferrari".

Actualitzat

En una entrevista concedida al diari Marca, Bernie Ecclestone afirma que no té clar qui és el culpable de la falta de triomfs de Ferrari: "No sé si el problema és Ferrari o Fernando. Espero que no hagi perdut l'entusiasme que tenia. El problema és que si creu que l'equip no pot donar-li el cotxe que espera, perdrà entusiasme. És lògic, no?"

I és que, segons Ecclestone, la gent pensa que el nom de Ferrari és suficient per guanyar i no és així. No obstant això, l'home fort de la Fórmula 1 creu que el panorama canviarà el proper any, ja que està segur que Luca Cordero di Montezemolo, president de Ferrari, "posarà molt més en l'equip la temporada que ve i gràcies a això es veurà un altre Ferrari".

Ecclestone té clar que no es pot comparar Alonso i Vettel. "Són diferents. Diferents com a pilots i com a persones, així que no es poden comparar. M'agrada molt Fernando i també m'agrada Vettel. Sebastian, però, està més a prop del públic que Alonso". Sobre la pròxima temporada, Bernie creu que la clau serà que un equip aconsegueixi dominar la part tècnica, amb tots aquests canvis que han d'arribar. "Potser l'escuderia favorita la temporada que ve no és Red Bull, ni Ferrari. Podria ser qualsevol".

Anar al contingut