El patró de la Fórmula 1 haurà de respondre ara davant de la justícia alemanya. (Foto: Reuters)
Fórmula 1

Bernie Ecclestone evita haver de pagar 103 milions d'euros per suborn

Bernie Ecclestone ha esquivat una sentència que li hauria suposat el pagament d'uns 103 milions d'euros en concepte de suborn, segons ha sentenciat el Tribunal Superior de Londres. Ecclestone va ser acusat per un grup de comunicació alemany d'haver subornat un banquer alemany per assegurar-se el control de la F1, i que aquesta operació li havia generat pèrdues milionaries.

Actualitzat

Bernie Ecclestone ha esquivat una sentència que li hauria suposat haver de pagar uns 103 milions d'euros en concepte de suborn, segons ha sentenciat el Tribunal Superior de Londres. Ecclestone estava acusat per un grup de comunicació alemany d'haver subornat un banquer alemany per assegurar-se el control de la F1, cosa que hauria generat pèrdues milionaries al grup.

Tot i que la resolució judicial dictamina que hi va haver un pagament de sota mà per part d'Ecclestone, també estableix que aquesta acció no va provocar cap pèrdua al grup Constantin Medien, per la qual cosa el cap de la F1 no haurà de pagar els més de 103 milions d'euros que reclamava el grup de comunicació en concepte de danys i perjudicis. Ecclestone encara ha de ser jutjat per aquest mateix cas a Alemanya.

Anar al contingut