Roque Santa Cruz ha marcat el gol del Màlaga. (Foto: EFE)
Primera Divisió

Bernd Schuster guanya una mica d'aire amb el triomf del Màlaga sobre el Getafe (1-0)

El Màlaga ha donat una mica d'aire al seu discutit entrenador, Bernd Schuster, amb una treballada victòria sobre el Getafe per 1 a 0 en un partit molt obert. El Granada guanya el Rayo a Vallecas gràcies als gols de Fran Rico i Riki (0-2), en la seva quarta victòria a domicili de la temporada.

El Màlaga ha donat una mica d'aire al seu discutit entrenador, Bernd Schuster, amb una treballada victòria sobre el Getafe en un partit molt obert. La primera ocasió clara l'han tinguda els locals en el minut 22. Una bona passada d'Antunes ha deixat Juanmi en una posició immillorable per marcar, però el jugador ha fet el més difícil: xutar al pal. Un quart d'hora més tard ha arribat la resposta del Getafe, en un xut de falta de Pedro León que Caballero ha enviat a córner. A dos minuts del descans novament ha aparegut Antunes, però ha xutat fora.

En el minut 70 de la segona part Juanmi ha tornat a tenir una claríssima ocasió, però no ha pogut aprofitar una pilota rebutjada pel porter Moyà. El Màlaga buscava el gol amb més ganes i Roque Santa Cruz ha obtingut el premi als esforços del seu equip en el minut 75, rematant de cap un bon servei de falta de Duda. El Getafe no ha renunciat als punts i ha buscat l'empat, però els locals no li han concedit cap oportunitat.

Rayo Vallecano 0 - Granada 2

El Granada guanya el Rayo a Vallecas gràcies als gols de Fran Rico i Riki (0-2). Els madrilenys continuen a prop del descens, pendents del Valladolid i Almeria. En canvi, el Granada, suma la quarta victòria a domicili de la temporada i es manté en la zona tranquil·la de la classificació.

El Arabi ha pogut avançar el Granada en el minut 32. El francès d'origen marroquí ha fallat un gol cantat, en la jugada absurda de la jornada, després de fer un mal control just davant de la porteria madrilenya. Els andalusos, però, han acabat marcant dos minuts més tard a través d'un xut de falta directa de Fran Rico. El Rayo ha rebut un altre gerro d'aigua freda quan Nacho Martínez ha vist la segona targeta groga i ha estat expulsat per Muñiz Fernández en una acció dubtosa dins l'àrea andalusa.

El Granada ha sortit en la segona part amb la mateixa empenta que en la primera però els madrilenys han disposat d'alguna ocasió aïllada com la de Jonathan Viera al minut 48. El Rayo ha despertat en les acaballes del partit però Riki, al 89, ha aprofitat una passada de Brahimi per sentenciar el partit. Els madrilenys no han pogut evitar una derrota que els manté a prop del descens a l'espera de veure què fan Valladolid i Almeria. El Granada, en canvi, suma la tercera victòria a domicili de la temporada.