Actualitat blaugrana

Berlusconi fa servir el fitxatge de Ronaldinho en un acte de campanya electoral

Les hores de Ronaldinho al Barça estan comptades. Club i jugador ja tenen clar i assumit que la relació està acabada i, ara, només queda posar-se d'acord amb el Milan. Posar-se d'acord amb el preu, és clar. El Barça no vol malvendre'l, sobretot ara que Berlusconi ha deixar tan clar que el vol. Fins i tot, l'ha fet servir en la campanya electoral italiana.

Actualitzat

Silvio Berlusconi va aprofitar el seu últim acte de campanya per parlar de futbol i anunciar que el Milan té gairebé tots els números per ser el pròxim destí de Ronaldinho. Les paraules del propietari del club italià han tingut un ressò immediat en la premsa italiana. L'acord entre el brasiler, el Milan i el Barça pot ser qüestió de dies, després dels primers contactes que ahir mateix van mantenir totes les parts.

Ronaldinho és un vell somni milanista. Imatges com la de milers de seguidors del Milan aclamant el brasiler durant un entrenament del Barça a San Siro són encara vives. Berlusconi ha patit des del seu seient presidencial com Ronaldinho amargava la Champions al seu equip, amb una passada de gol a Giuly en unes semifinals. Ara, només espera que el brasiler torni a somriure.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut