Futbol

Benzema: "Vull tornar a jugar amb Valbuena a la selecció per guanyar l'Eurocopa"

El davanter del Reial Madrid ha trencat el seu silenci en una entrevista a la televisió pública francesa TF1 després d'haver estat imputat per un cas de xantatge sexual al jugador de l'Olympique de Lió

Actualitzat

El jugador del Reial Madrid Karim Benzema vol tornar a jugar amb Mathieu Valbuena a la selecció francesa "per guanyar l'Eurocopa", segons assegura en la primera entrevista que ha concedit a la televisió TF1, després d'haver estat imputat per un cas de xantatge sexual al jugador de l'Olympique de Lió.

"Espero que això acabi bé, que tothom estigui bé, Mathieu, jo, el meu amic, que tots tornem a la selecció francesa per guanyar l'Eurocopa", afirma el futbolista del Madrid en aquesta entrevista, segons un extracte difós per la cadena al seu web. En l'entrevista, que serà difosa en l'informatiu nocturn de TF1, Benzema insisteix que és "sincer" i que "no juga amb les càmeres".

El davanter del Madrid està imputat a França per "complicitat en intent de xantatge i participació en una associació de malfactors". A més, té prohibit entrar en contacte amb Valbuena i amb la resta dels imputats, el que fa impossible que, de moment, tots dos coincideixin en una concentració de la selecció francesa.

La justícia francesa considera que Benzema va poder intervenir en favor dels presumptes xantatgistes, que pretenien treure una important suma de diners a Valbuena a canvi de no difondre un vídeo de contingut sexual d'ell amb la seva dona.

El mateix dia que Benzema ha trencat el seu silenci, el diari vespertí "Le Monde" ha difós aquest dimecres part de la declaració del jugador madridista davant la jutge que instrueix el cas el dia 5 a Versalles, als afores de París. En la declaració, el jugador del Madrid va afirmar que tot "va ser un gran malentès" i que només pretenia ajudar Valbuena.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut