Futbol

Benzema critica el seleccionador francès, Didier Deschamps, per no convocar-lo i li demana explicacions

El davanter del Reial Madrid lamenta la falta de coherència del seleccionador francès i li demana una trobada cara a cara perquè li doni explicacions

Benzema no va convocat amb la selecció des del 8 d'octubre de 2015 (Reuters)

El davanter del Reial Madrid Karim Benzema ha criticat el seleccionador francès, Didier Deschamps, per falta de coherència quan parla sobre ell i vol que li aclareixi si el fet que no el convoqui obeeix a raons futbolístiques o a un altre tipus de motius.

En una entrevista que el jugador ha concedit a "L'Equipe", insisteix que ell segueix a la disposició de la seva selecció i que li faria molta il·lusió tornar a vestir-se amb la samarreta dels "bleus". Benzema no ha tornat a estar convocat des del 8 d'octubre de 2015, després d'haver estat imputat a finals d'aquell any per la suposada complicitat en un xantatge al seu company d'equip a França, Mathieu Valbuena.

"Fa un any deia 'tots els països ens envegen Benzema' i unes setmanes més tard va canviar de discurs i d'opinió. Ell en sap, de futbol, no ho entenc. No s'aguanta per enlloc", diu el lionès. "Per això no vull explicacions de ningú més que ell. Els altres diuen que sóc seleccionable, però ell no. Si el seleccionador em diu a la cara que és pel futbol, aleshores continuaré treballant. Si és per una altra cosa, que m'ho digui a la cara i ell i jo haurem acabat."