El corredor basc, amb el mallot rosa que el distingeix com a líder del Giro. (Foto: EFE)
Ciclisme

Beñat Intxausti, nou líder del Giro, i Adam Hansen, guanyador de la setena etapa

El corredor basc de Movistar Beñat Intxausti ha acabat líder del Giro després de disputar-se la setena etapa entre San Salvo i Pescara. L'australià Adam Hansen ha guanyat l'etapa de 166 quilòmetres en 4 hores, 35 minuts i 48 segons, després d'una llarga escapada.

Actualitzat
El corredor basc de Movistar Beñat Intxausti ha acabat líder del Giro després de disputar-se la setena etapa entre San Salvo i Pescara. L'australià Adam Hansen ha guanyat l'etapa de 166 quilòmetres en 4 hores, 35 minuts i 48 segons, després d'una llarga escapada. Després de Hansen han creuat la línia de meta els italians Battagin i Di Liuca, a 1:07 minuts.

La general queda amb Beñat Intxausti al capdavant, seguit per l'italià Vicenzo Nibali, a cinc segons i el guanyador de la passada edició, Hesjedal (Garmin), a vuit segons.

Dissabte es disputarà la vuitena etapa, una contrarellotge individual de 55,4 quilòmetres entre Gabicce a Mare i Saltara, que no és excessivament dura i servirà per fer la primera selecció important de la carrera.
Anar al contingut