Espanyol

Ben Sahar i Chica s'exerciten al marge del grup, mentre que Luis García ho fa amb normalitat

Els jugadors de l'Espanyol Ben Sahar i Francisco Javier Chica, que arrosseguen diverses molèsties físiques, no han participat avui en la llarga sessió preparatòria que ha fet la plantilla blanc-i-blava a porta tancada. Ben Sahar arrossega una lleugera sobrecàrrega a l'adductor i s'ha exercitat a menor ritme que els seus companys. En qualsevol cas, el davanter israelià confia a tornar demà a la normalitat. L'atacant, llevat de contratemps, no ha de tenir problema per jugar contra el Tenerife. De la seva banda, Javi Chica segueix patint molèsties a l'adductor de la cama esquerra.

Actualitzat
El lateral dret, que està seguint un pla específic de treball, ha assegurat en acabar l'entrenament que es troba millor i que espera jugar aquest diumenge.

Un altre jugador que segueix sense entrenar-se a les ordres de Mauricio Pochettino és Dani Osvaldo. El davanter italoargentí és a Itàlia amb permís del club per solucionar uns assumptes personals. S'espera que es reincorpori a la dinàmica del grup demà.

La notícia positiva ha estat el retorn de Luis García. El davanter asturià no va participar en l'entrenament d'ahir per unes molèsties al genoll dret. Avui, en canvi, no ha tingut cap problema per exercitar-se a les ordres de Pochettino.

Finalment, Ferran Corominas, que es recupera d'una lesió muscular que li ha impedit disputar els últims partits de Lliga, i Iván de la Peña, que segueix de baixa després d'una operació, continuen treballant en solitari.

Pochettino ha insistit avui que li preocuparia que l'equip no creés ocasions. "Crec que en aquests partits hem estat bé, però ens ha faltat concretar. Crec que el rendiment dels jugadors ha estat molt bo i hem de mantenir la profunditat que hem demostrat", ha destacat. Del Tenerife ha assenyalat que és un equip "alegre, ofensiu, bonic de veure i que proposa un bon joc". "En qualsevol cas -ha afegit-, haurà de millorar alguns altres aspectes per sortir de la zona baixa".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut