Natació

Belmonte i Costa dominen els 800 lliures en la prova de la Copa del Món de natació de Qatar

Mireia Belmonte ha guanyat l'or en els 800 lliures de la prova de la Copa del Món de Qatar. La mallorquina Melani Costa ha guanyat la plata. A aquesta, cal afegir-hi el bronze aconseguit per la de Palma en els 200 lliures.

Melani Costa en la darrera prova de la Copa del Món de Dubai. (Foto: Reuters)

Després de les set medalles guanyades per la catalana Mireia Belmonte i la mallorquina Melani Costa en la prova de la Copa del Món de Natació de Dubai, que va acabar divendres, ara, la competició es trasllada a Qatar. Les dues nedadores han fet el doblet en els 800 metres lliures en piscina curta. La catalana Mireia Belmonte, amb un temps de 8 minuts, 14 segons i 18 centèsimes, ha quedat primera, mentre que Melani Costa, amb un crono de 8:17.66, ha quedat segona. La tercera posició ha estat per a la francesa Coraly Balmy.

Melani Costa ha sumat també una medalla de bronze en els 200 lliures. En aquesta jornada ha destacat també el nou rècord del món aconseguit per l'equip francès en els 4x50 metres mixtos estils en piscina curta. Amb una marca de 1:39.54 han rebaixat en més de dos segons el rècord anterior.

NOTÍCIES RELACIONADES