L'espatlla de Mireia Belmonte, el seu principal maldecap (EFE)
Natació

Belmonte, baixa en el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona i dubte per al Campionat d'Espanya d'aigües obertes

Segons ha pogut saber TV3, la nedadora badalonina ja està en la fase final de la recuperació de les lesions en les dues espatlles i en un genoll i confia a participar en la prova que es disputarà a Banyoles el 14 i 15 de juny

Actualitzat

Aquest dijous s'ha presentat el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de natació, que se celebrarà els dies 10 i 11 de juny a la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu. Aquesta cita comptarà amb la baixa destacada de la doble subcampiona olímpica Mireia Belmonte per una lesió a les espatlles i a un genoll.

Belmonte no s'ha recuperat d'unes molèsties físiques que arrossega des de fa unes quantes setmanes, una lesió que li impedeix competir en plenitud de condicions físiques. La nedadora badalonina, que va aconseguir cinc medalles la temporada passada en el Campionat d'Europa de Berlín, no participarà en dues proves del circuit Mare Nostrum i ara mateix és dubte per al Campionat d'Espanya d'aigües obertes, que es disputarà a Banyoles el 14 i 15 de juny, on ha d'acreditar la seva marca per al Mundial de Kazan del juliol.

Segons ha pogut saber TV3, Belmonte ja està en la fase final de la seva recuperació i neda uns 5.000 metres diaris. La badalonina confia a poder estar a punt per disputar la prova d'aigües obertes a Banyoles, però no arriscarà gens ni mica per no posar en perill la seva participació a la cita mundialista.

Katinka Hosszu, cap de cartell

Amb l'absència de Belmonte, la gran estrella serà la seva gran rival, l'hongaresa Katinka Hosszú, campiona del món en els 200 i 400 estils, i que encapçalarà a Barcelona un cartell de luxe amb set campions olímpics i mundials, a més d'algunes de les millors nedadores espanyoles, com Melani Costa, Jessica Vall i Duane da Rocha.

El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona és una de les tres proves del circuit Mare Nostrum i serà una bona prova de toc per als nedadors amb vista al Campionat del Món que es disputarà a Kazan (Rússia) del 24 de juliol al 9 d'agost.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut