Mundial

Bèlgica goleja Tunísia (5-1) practicant un bon futbol

Hazard i Lukaku han liderat el joc de l'equip del català Robert Martínez

Bèlgica ha golejat Tunísia (5-2) i ja suma dues valuoses victòries en el grup G del Mundial de Rússia 2018. Els de Robert Martínez han desplegat un bon futbol sobre la gespa de l'Spartak Stadium de Moscou.

Els belgues han obert el marcador en el minut 7, gràcies a un penal que Siam Ben Youssef ha fet sobre Eden Hazard. El mateix davanter del Chelsea l'ha convertit en gol. Començava bé el partit per a un dels equips aspirants a fer una bona actuació en aquesta Copa del Món.

Romelu Lukaku ha augmentat l'avantatge de Bèlgica amb un xut creuat, després d'una assistència de Hazard en el minut 16. Però dos minuts després, Tunísia ha escurçat diferències amb un cop de cap de Dylan Bronn, que ha rematat una falta indirecta servida pel capità Wahbi Khazri.

Quan tot semblava que els jugadors marxarien als vestidors amb el 2-1 en el marcador, en el temps afegit, ha arribat el tercer per als homes del català Robert Martínez. Ha estat obra, de nou, de Lukaku, que ha aprofitat una passada a l'espai de Thomas Meunier.

En la represa, en el minut 51, ha arribat el 4-1. Ha nascut d'una gran triangulació al primer toc en el centre del camp, que ha acabat amb un llarg desplaçament a Hazard. El capità belga ha fet un gran control amb el pit i ha batut Farouk Ben Mustapha.

A partir d'aquest moment, Bèlgica ha tingut oportunitats per anotar un marcador d'escàndol. Però la sort no l'ha acompanyat en la definició. Els últims gols de l'enfrontament s'han marcat en el minut 90 i en el temps afegit. Batshuayi ha aconseguit el 5-1, i Khazri ha maquillat una mica el resultat.