La primera parella finalista formada per l'argentí Fernando Belasteguin i el brasiler Pablo Lima (Worldpadeltour.com)
Pàdel

Belasteguin i Lima s'enfrontaran a Navarro i Gutiérrez a la final del World Padel Tour de Barcelona

Els líders de la classificació mundial han batut els argentins Maximiliano Sánchez i Matías Díaz (6-1 i 7-6) . Mentre que la parella formada per Paquito Navarro i Sanyo Gutiérrez ha superat Franco Stupaczuk i Cristian Gutiérrez per 6-2 i 7-6.

Actualitzat

L'espanyol Paquito Navarro i l'argentí Sanyo Gutiérrez s'han classificat per a la final del World Padel Tour de Barcelona després de superar els argentins Franco Stupaczuk i Cristian Gutiérrez per 6-2 i 7-6. No hi ha hagut sorpreses i tot i que el segon set ha estat més disputat, finalment Navarro i Gutiérrez seran els rivals de l'argentí Fernando Belasteguin i el brasiler Pablo Lima, que s'han desfet, en la seva semifinal dels argentins Maximiliano Sánchez i Matías Díaz per 6-1 i 7-6.

Belasteguin i Lima han sortit molt endollats i han resolt per la via ràpida el primer set. Han trencat el segon i el quart donant-los un bon avantatge en el marcador (4-0). Maxi Sánchez i Matías Díaz, tercera parella mundial, han guanyat un únic joc (5-1) i han acabat cedint per 6-1 la primera mànega.

Tot ha canviat en el segon set, molt més disputat. Les dues parelles han mantingut el seu servei fins al 3-3, l'han trencat els número 1 mundials (4-3), tot seguit Sánchez i Díaz han equilibrat el partit fins al "tie break", que s'han emportat els favorits en un partit que ha durat una hora i 56 minuts.

Triay i Sainz sorprenen les màximes favorites i ja són a la final

La parella formada per la menorquina Gemma Triay i la barcelonina Lucía Sainz han sorprès les primeres caps de sèrie, la canària Marta Marrero i la madrilenya Alejandra Salazar, a les quals han derrotat per 1-6, 6-4 i 7-6 i s'han classificat per a la final de l'Estrella Damm Barcelona Màsters de pàdel.

Marrero i Salazar han desaprofitat fins a quatre boles de partit en un xoc que s'ha prolongat durant més de dues hores. A les primeres de canvi, Triay i Sainz han resolt.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut