Actualitat blaugrana

Begiristain confirma l'acord amb Milito i només falta l'entesa entre Barça i Saragossa

Tres milions d'euros separen Milito del Barça. El club blaugrana n'ofereix 15 i el Saragossa en demana 18. Les negociacions per acostar posicions continuen, un cop el jugador i el Barça ja estan completament d'acord: quatre temporades i quatre milions de fitxa. Seria impensable que a Milito l'obliguessin a quedar-se al Saragossa, quan el que vol és vestir-se de blaugrana. Una dada reveladora és que el Saragossa demanava 20 milions d'euros fa dos dies i ara amb 18 es conforma.

Actualitzat

El central argentí del Saragossa Gabi Milito continua acostant-se al Barça a poc a poc. El secretari tècnic del Barça, Txiki Begiristain, ha deixat clar que l'opció prioritària del Barça és Milito i que el club centrarà tots els esforços a fitxar-lo. L'acord entre jugador i club és total: Milito pot ser del Barça les quatre pròximes temporades, però ara falta l'acord definitiu entre el Barça i el Saragossa. En aquest sentit, Begiristain ha lamentat que alguns jugadors blaugrana que són transferibles no puguin entrar en l'operació.

En segon lloc, Begiristain no ha tancat la porta al romanès Chivu, però ha dit que és un jugador molt car i ara mateix sembla que es quedarà a Itàlia.

Giuly es queda al Barça

Pel que fa a l'operació sortida, un dels que en principi no compten per a Frank Rijkaard és Ludovic Giuly, que aquest divendres ha passat per les oficines del Camp Nou per deixar clara la seva intenció de continuar al club. Giuly podria haver entrat en l'operació Chivu, però ara pot tenir més problemes per trobar equip. D'altra banda, també s'ha complicat la cessió de Maxi López a l'Sporting de Lisboa, quan semblava que tot estava fet.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut