Champions

Bayern de Munic i Reial Madrid juguen la segona semifinal de la Champions

El vigent campió d'Europa haurà de superar una difícil revàlida en la repetició dels quarts de final de la passada edició de la Champions

Actualitzat

Bayern de Munic i Reial Madrid juguen aquest vespre (20.45) el partit d'anada de la segona semifinal de la Lliga de Campions. És un aparellament clàssic, que s'ha produït desenes de vegades a la història del futbol europeu. Al Reial Madrid no li anaven gaire bé, tradicionalment, les visites a Munic, però les dues últimes edicions les va tancar amb dues victòries.

L'eliminatòria té diversos noms propis: d'entrada, el de Jupp Heynckes, el veterà entrenador del Bayern de Munic, que va ser el responsable de guanyar la setena Copa d'Europa per al Reial Madrid, tot i que poc després seria acomiadat. El tècnic alemany, a punt de fer 73 anys, sembla que es jubilarà a final de temporada -el Bayer ja ha fitxat Niko Kovac per rellevar-lo-, i vol fer-ho per la porta gran, guanyant la seva tercera Copa d'Europa com a tècnic a més de la Lliga i, possiblement, la Copa. 

Un altre nom és el de Sergio Ramos, que torna per comandar la defensa del Reial Madrid després de perdre's per sanció l'últim partit de Champions. Zinedine Zidane espera que amb ell a l'equip despareixerà el desgavell defensiu que l'equip va oferir en el partit de tornada contra la Juventus, tancat amb derrota (2-3).

El tercer nom destacat és el de James Rodríguez, que va marxar a Munic buscant els minuts que no se li oferien a Madrid, on era considerat un suplent de luxe. El talent del colombià ha encaixat al Bayern, on posa les gotes d'imaginació amb un altre jugador de gran nivell tècnic com és l'exblaugrana Thiago Alcántara

Però per sobre dels altres noms propis destaca el de Cristiano Ronaldo, que arriba al duel en estat de gràcia, amb 15 gols acumulats ja a la present edició de la Champions i amb una sèrie d'11 partits seguits en totes les competicions veient porta. De la capacitat o incpacitat del Bayern a l'hora de desactivar el vigent Pilota d'Or dependran les opcions del Bayern de tombar el 12 vegades campió d'Europa i avançar a la final.  

 

  

 


 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut