Barça

Bassat: "La millor imatge que projecta el Barça és gràcies a Guardiola"

L'empresari Lluís Bassat, excandidat dues vegades a la presidència del Barcelona, ha subratllat avui que la millor imatge que genera actualment l'entitat catalana és gràcies al seu entrenador, Josep Guardiola. Bassat s'ha congratulat perquè el preparador barcelonista "és conseqüent amb la seva filosofia", en recordar que quan el va anar a veure el 2003 per incorporar-lo com a director esportiu en la seva candidatura "Guardiola em va parlar de coses que ara està posant en pràctica". "Pep ha triomfat perquè ha aconseguit aïllar-se al màxim de la resta de problemàtiques que hi ha hagut al club."

Actualitzat
Explica que s'ha concentrat en la seva tasca i a això s'ha dedicat. Aquest ha estat el seu èxit: "que ha aconseguit que no l'influenciïn altres coses que han pogut passar en el club", ha afegit. L'empresari Lluís Bassat, excandidat dues vegades a la presidència del Barcelona, ha subratllat que la millor imatge que genera actualment l'entitat catalana és gràcies al seu entrenador, Josep Guardiola.

Bassat s'ha congratulat perquè el preparador barcelonista "és conseqüent amb la seva filosofia", en recordar que quan el va anar a veure el 2003 per incorporar-lo com a director esportiu en la seva candidatura "Guardiola em va parlar de coses que ara està posant en pràctica."

Bassat ha celebrat que Guardiola s'oferís públicament per continuar al club d'entrenador, si el pròxim president, que sorgirà de les eleccions d'aquesta primavera, tanca el preacord que existeix en aquests moments per a la seva continuïtat. "Guardiola és un ésser humà excepcional. Sempre pensa en el que més li convé al club. I ahir va fer el que li corresponia per calmar el Barcelona", ha assenyalat Bassat, amb referència a la compareixença pública de l'entrenador, el president Joan Laporta i el secretari tècnic Txiki Begiristain, que a la sala de premsa del Camp Nou van escenificar la continuïtat del tècnic davant la pressió que estava rebent aquest per renovar el contracte.

"Actualment, Guardiola és la millor imatge que té el Barcelona. Li dono un deu. Algun dia, quan sigui l'hora de donar i no de recollir, serà el millor president de la història", ha tornat a desitjar Bassat que, com altres vegades, s'ha referit a les possibilitats de futur de l'actual tècnic del Barça.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut