Georgios Bartzokas ha negat en roda de premsa que l'equip estigui en una situació límit
Bàsquet

Bartzokas treu dramatisme a la visita del Panathinaikos de Xavi Pascual al Palau Blaugrana

L'entrenador del Barça Lassa ha negat que la situació de l'equip sigui crítica després de les tres derrotes consecutives a l'Eurolliga abans de rebre el conjunt grec al Palau (21 hores, Esport3)

Ramon AngladaActualitzat

Després de tres derrotes consecutives a l'Eurolliga, més la d'aquest passat cap de setmana a la Lliga Endesa contra l'Unicaja de Màlaga, el tècnic del Barça Lassa, Georgios Bartzokas, ha reconegut aquest dijous que "res és dramàtic". Per a l'entrenador grec del Barça de bàsquet, encara queda molta temporada i és precipitat parlar de greu crisi a aquestes alçades del curs.

El partit d'aquest divendres d'Eurolliga entre el Barça Lassa i el Panathinaikos (21.00, en directe per Esport3) comptarà amb l'al·licient afegit del retorn de l'extècnic Xavi Pascual al Palau Blaugrana. Respecte a aquest retrobament, Barztokas ha afirmat que el valora "molt com a entrenador i com a persona, però aixó és el passat i la nostra missió és guanyar partits i títols".

Tot i que el tècnic no ha volgut descriure la situació actual com a dramàtica en roda de premsa, sí que ha admès que aconseguir la victòria contra el Panathinaikos és clau de cara als pròxims tres desplaçaments en la competició europea. Per analitzar la situació actual, Bartzokas ha explicat que no creu "que res sigui dramàtic en el món de l'esport. El dramàtic és a partir de febrer amb la Copa del Rei, amb els 'play-off' de la Lliga Endesa i les possibles eliminatòries de l'Eurolliga". I, en l'actualitat, "res és dramàtic, l'únic que sí que ho és és la lesió de Pau Ribas".

Sobre el partit, l'entrenador blaugrana ha instat els seus jugadors a "jugar junts i ser pacients davant del Panathinaikos, un equip que compta amb jugadors amb molta experiència". Sobre la seva plantilla ha destacat que "som positius perquè hem recuperat jugadors com Claver, Doellman i comptem amb la incorporació d'Alex Renfroe". Ara disposarà d'una banqueta més àmplia i per a Bartzokas l'equip serà "més efectiu".

Anar al contingut